διαμαντια και μπλουζ...

διαμαντια και μπλουζ...
♥ οταν ολοι τρεχουν κατω απ τις ομπρελες,εγω θα στεκομαι κατω απ την βροχη..

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Active Member - Kalinixta malaka

αφιερωμενο εξαιρετικα στους τενεκεδες του ξεγανωτους που μας περιβαλουν ...ευτυχως εμεις γλυτωσαμε νωρις.. στο ιδιο εργο θεατες ..κοιτας την οθονη και ξερνας διαβαζεις και γελας ... σας πηραμε χαμπαρι και σ εσας και τους ομοιους σας...

3 σχόλια:

  1. Και μην έχετε αυταπάτες ότι δεν ξέραμε απο την αρχή τι μας γινότανε!!! Ευκαιρίες σας δίναμε μπας και γίνεται άνθρωποι....αλλά που....εσείς εκεί στο χαμηλό σας επίπεδο!!! Νομίζατε ότι είμαστε κορόιδα....αλλά δεν βλέπατε ούτε καν κάτω απο την μύτη σας!!! Σας διαβάσαμε από την αρχή και βγάλαμε τα πορίσματά μας!!!! Δεν είμαστε τα άβουλα όντα που πιστεύατε πως είμασταν!!! Σας γελάσαμε!!! Και τώρα μείνετε στο τίποτα σας να αναπολείτε την χαμένη σας μάχη!! Γιατι εμείς την αθώοτητά μας δεν την χάσαμε ποτέ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σταζεις δηλητηριο,αλλα δεν εχεις αδικο..φτασαμε πια να ξερναμε απ οσα βλεπουμε και διαβαζουμε.χαθηκε η τσιπα ,το φιλοτιμο και η πετσα.Ασε που υπαρχει ελλειψη φαντασιας .. στον ερωτα στην πολιτικη στη ζωη.Ολα στη φτηνεια.. και στην διαρκη επαναληψη.. εχουμε το ''συστημα'' και το παιζουμε το εργο καθε λιγο και λιγακι..Σοφες..καταντησαμε πια, αλλα η πολλη σοφια..βλαπτει... TELIKA THN YGEIA...καταντα μαλακια...Καλημερα IVY!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΣΤΟ...ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ..ΛΙΓΟΣ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ..ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή