διαμαντια και μπλουζ...

διαμαντια και μπλουζ...
♥ οταν ολοι τρεχουν κατω απ τις ομπρελες,εγω θα στεκομαι κατω απ την βροχη..

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ - ΕΚΤΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ - ΘΕΑΤΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΑΤΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ
Οι άνθρωποι ανταγωνίζονται μεταξύ τους για την εξασφάλιση ενέργειας. Αυτό κάνουμε για να αισθανθούμε ψυχολογική αναπτέρωση. Πιστεύουμε ότι πρέπει να αποσπάσουμε προσοχή,αγάπη,αναγνώριση, ενίσχυση,επιδοκιμασία από τ...ους άλλους. Όλα αυτά δεν είναι παρά διαφορετικές μορφές ενέργειας. Έτσι ,μέσα από τις διάφορες μορφές επαφών και συνδιαλλαγών που είχαμε με τους γονείς μας, όταν είμαστε παιδιά υιοθετούμε έναν τρόπο για να τραβάμε την ενέργεια προς το μέρος μας………..
….Ο καθένας μας πρέπει να πάει πίσω στο παρελθόν ,πίσω στην οικογενειακή του ζωή κατά την παιδική του ηλικία και να δει πως σχηματίστηκε αυτή η συνήθεια. Όταν δούμε την πηγή της, ο τρόπος που χρησιμοποιούμε για άσκηση ελέγχου θα έλθει στο συνειδητό μας επίπεδο. Μην ξεχνάς ότι τα περισσότερα μέλη της οικογένειας έπαιζαν κι΄αυτά ένα θέατρο, προσπαθώντας να αντλήσουν ενέργεια από μας, τα παιδιά. Γι΄αυτό υποχρεωθήκαμε ,αρχικά να σχηματίσουμε ένα θέατρο ελέγχου. Έπρεπε να έχουμε μια στρατηγική, για να ανακτούμε την ενέργειά μας. Πάντα αναπτύσσουμε το θέατρό μας σε συνάρτηση με τα μέλη της οικογένειας. Ωστόσο ,από τη στιγμή που θα αναγνωρίσουμε το ενεργειακό δυναμικό στην οικογένειά μας , μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτές τις στρατηγικές ελέγχου και να δούμε τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Το Χειρόγραφο περιγράφει τέσσερις κύριους τρόπους χειρισμού της ενέργειας ,οι οποίοι αντιπροσωπεύουν ένα φάσμα. Μερικοί χρησιμοποιούν διαφορετικούς τρόπους σε διαφορετικές συνθήκες, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ένα κυρίαρχο θέατρο ελέγχου που τείνουν να επαναλαμβάνουν. Το ποιό είναι αυτό το θέατρο εξαρτάται από το ποιά μέθοδος ήταν πιο αποτελεσματική με τα μέλη της οικογένειάς μας.
Οδηγός των 9 Επιγνώσεων (James Redfield-Carol Adrienne)
(Τα Θέατρα Ελέγχου είναι τέσσερα : Τρομοκράτης-Ανακριτής-Απόμακρος-Θύμα) ///αφιερωμενο  στην φιλη μου Μ..και στις  ατελειωτες  φιλοσοφικες και οχι μονο  συζητησεις  μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου