διαμαντια και μπλουζ...

διαμαντια και μπλουζ...
♥ οταν ολοι τρεχουν κατω απ τις ομπρελες,εγω θα στεκομαι κατω απ την βροχη..

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

κινουμαι...στα 2 επιπεδα μου στο 99 μα και στο 1 τοις εκατο..επισης..πνιγω τηναγαπη για να σωσω το σεξ και αναποδα αν χρειαστει... δεν μπορεις να κρατησεις τον ανεμο στην χουφτα σου. και δεν θα τον κατανοησεις ποτέ,αν δεν του μοιαζεις...

Ικανοτητα γι αγαπη!!!!!!!!!!!!!!!................
Υπάρχουν δυο στρώματα του ανθρώπινου ατόμου: η φυσιολογια του-το σώμα, και η ψυχολογία του-ο νους. Η αγάπη μπορεί να υπάρχει σε όλα τα επίπεδα, αλλά οι ποιοτητες της θα είναι διαφορετικές. Στο επίπεδο της φυσιολογιας, το σώμα, αυτή είναι απλά σεξουαλικη. Μπορείς να την ονομασεις αγάπη, διότι η λέξη «αγάπη», φαίνεται να είναι ποιητική, όμορφη. Αλλά το 99% των ανθρώπων ονομάζουν το σεξ τους αγάπη. Το σεξ είναι βιολογικό, φυσικό. Η χημεία, οι ορμονες κάθε τι υλικό εμπλέκεται σ αυτό.
Ερωτευεσαι μια γυναίκα ή έναν άνδρα. Μπορείς να περιγράψεις ακριβώς γιατί σε έλκει αυτός ο άνθρωπος; Σίγουρα εσύ δεν μπορείς να δεις τον ίδιο. Δεν μπορείς να δεις την ψυχολογία του, γιατί το να διαβάσεις το νου κάποιου δεν είναι εύκολη δουλειά. Έτσι τι έχεις βρει σ αυτόν τον άνθρωπο; Κάτι στη φυσιολογια σου, στη χημεία σου, στις ορμονες σου, ελκεται από τις ορμονες αυτού του ανθρώπου, τη φυσιολογια του, τη χημεία του. Αυτό δεν είναι μια σχέση αγάπης, αυτό είναι μια σχέση χημείας.
Μόνο ένα τοις εκατό των ανθρώπων γνωρίζει λιγάκι βαθύτερα. Οι ποιητές, οι ζωγράφοι, οι μουσικοί, οι καλλιτέχνες γενικότερα, έχουν μια ευαισθησία να μπορούν να αισθανθούν πέρα από το σώμα. Μπορούν να νιώσουν τις ομορφιές του νου, τις ευαισθησίες της καρδιάς, γιατί αυτοί ζουν σ αυτό το επίπεδο.
Ο βασικός κανόνας είναι: οπουδήποτε ζεις, δεν μπορείς να δεις πιο πάνω απ αυτό. Αν ζεις στο σώμα σου, αν νομίζεις πως είσαι μόνο το σωμα σου, μπορείς να γοητευτεις μόνο από το σώμα κάποιου. Αυτό είναι το σωματικό στάδιο της αγάπης. Αλλά ένας μουσικός, ένας ζωγραφος, ένας ποιητής, ζει σ ένα διαφορετικό επίπεδο. Αυτός δεν σκέφτεται, αυτός αισθάνεται. Και επειδή ζει στην καρδιά του, μπορεί να νιώσει την καρδιά ενός αλλού ανθρώπου. Αυτό ονομάζεται κανονικά αγάπη. Αυτό είναι σπάνιο.
Γιατί πολλοί άνθρωποι δεν κινούνται στο δεύτερο επίπεδο αφού είναι τόσο όμορφο; Γιατί υπάρχει ένα πρόβλημα: κάτι πολύ όμορφο είναι επίσης πολύ ευαίσθητο. Δεν είναι σίδερο, είναι φτιαγμένο από πολύ εύθραυστο γυαλί. Κι έτσι και πέσει και σπάσει δεν υπάρχει τρόπος να ενώσεις τα κομμάτια. Οι άνθρωποι φοβούνται να εμπλακούν τόσο πολύ για να φτάσουν στα λεπτά στρώματα της αγάπης, γιατί σ αυτό το στάδιο η αγάπη είναι τρομερά όμορφη αλλά επίσης τρομερά αλλαγμενη. Τα αισθήματα δεν είναι πέτρες, είναι σαν πλαστικό λουλούδι. Είναι καλλίτερο να έχεις ένα πλαστικό λουλούδι, γιατί αυτό θα είναι πάντα εκεί και κάθε μέρα θα είναι πάντα φρέσκο. Κι αν ξεθωριάσει μπορείς να το βαψεις ξανά. Το πλαστικό είναι ένα από τα πιο αφθαρτα πράγματα στον κόσμο. Είναι μόνιμο, σταθερό. Έτσι οι άνθρωποι σταματούν στη φυσιολογια. Είναι επιφανειακή αλλά είναι σταθερή.
Οι καλλιτέχνες είναι γνωστό ότι ερωτευονται σχεδόν κάθε μέρα.. Η αγάπη τους είναι σαν τριαντάφυλλο. Είναι ευωδιαστη, ζωντανή, χορεύει στον άνεμο, στη βροχή, στον ήλιο, διακηρύσσει την ομορφια της. Αλλά μέχρι το ίδιο βράδυ μπορεί να φύγει και δεν μπορείς να κανεις κάτι για να το εμποδισεις. Η βαθύτερη αγάπη της καρδιάς είναι απλά σαν αεράκι που έρχεται μέσα στο δωμάτιο, φέρνει τη φρεσκάδα του, τη δροσιά του και τότε φεύγει. Δεν μπορείς να κρατήσεις τον άνεμο στη χούφτα σου.
Πολλοί λίγοι άνθρωποι είναι τόσο θαρραλεοι, ώστε να ζουν από στιγμή σε στιγμή, αλλάζοντας ζωή. Γι αυτό το λόγο έχουν αποφασίσει να ερωτευονται έτσι ώστε να μπορούν να εξαρτώνται.
Το σεξ πνίγει την αγάπη και η αγάπη σώζει το σεξ.(αμαλια Λιαμη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου