διαμαντια και μπλουζ...

διαμαντια και μπλουζ...
♥ οταν ολοι τρεχουν κατω απ τις ομπρελες,εγω θα στεκομαι κατω απ την βροχη..

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

η εξωφληση ενος χρεους..!

Kάτι χρωσταω σκεφτηκε, αλλα τι.. Να υπολογισω το χρεος. Με τα ματια κλειστα  ακομη σε σταση εμβρυικη  δεν συνειδητοποιουσε αν ακομα κοιμοταν η αν ειχε ξυπνησει.Μαλλον ονειρευοταν -ως συνηθως- . Η σκηνη εισεβαλε στο μυαλο λες  κι εβλεπε  ταινια . Κλακετα. παμε.. ''Παρκαρε το μικρο κοκκινο με ηρεμες κινησεις. Ο  δρομος δεν  ειχε  κινηση.Ειχε βρει ενα ησυχο  στενο .Με  αργες κινησεις εσβησε την μηχανη ,γυρισε το καθρεφτακι και εφτιαξε το κραγιον στο κατω χειλος ,που ειχε απλωσει . Περασε το δαχτυλο στο σημειο που διεκρινε την ''ατελεια'',φουσκωσε με τα δαχτυλα τα μαλλια. Καθως  ανακατευτηκαν, το αρωμα απο το σαμπουαν πλημμυρισε την καμπινα του αυτοκινητου. Υπεροχη μερα   σκεφτηκε.. Φωτεινη με  ηλιο. Η ανοιξη .. προμηνυμα  του  καυτου  επερχομενου  καλοκαιριου. πατησε  το στοπ στο  ραδιοφωνο την στιγμη που  αρχιζε το τραγουδι που καποτε αγαπουσε πολυ..'' Να μ αγαπας ''απ το τριφωνο..Οχι πια  .. Ισως σε καποια αλλη εποχη ξανα.. Μνημες  και εικονες ορμησαν μεσα  της. Απλωσε  το δεξι  χερι να πιασει  την τσαντα  της απ το καθισμα του  συνοδηγου. Στην ποδια  της ανοιξε  το φερμουαρ  ,ελεγξε το περιεχομενο ,καταμετρησε στα γρηγορα  οσα  ηθελε  ναχει  μαζι . Τελευταια  κινηση ..πεταξε  μεσα  το κινητο. (αληθεια πως ζουσε παλια  χωρις κινητο σκεφτηκε. τωρα  αυτο ειναι προοδος? ελευθερια? η σκλαβια?) Μηχανικα πριν ανοιξει  την πόρτα ελεγξε  απ τον πλαινο  καθρεφτη. Απλωσε  το αριστερο ποδι  στο εδαφος ,το  τακουνι της ψηλο ..εστρεψε ελαχιστα  τον κορμο και τοποθετησε διπλα και το  δεξι . Με μια κινηση ανασηκωθηκε και  βγηκε απ τ αμαξι. Περασε  την τσαντα  στον  ωμο, εσπρωξε την πόρτα και κλειδωσε. ..προχωρησε μεχρι την εισοδο του ξενοδοχειου... μεχρι να φτασει στη ρεσεψιον  ακουγε στο μαρμαρινο πατωμα τον ηχο απ τα τακουνια της. Μολις εφτασε μπροστα στον ρεσεψιονιστ.κατεβασε τα μαυρα  γυαλια και χωρις καν να καλημερισει..ρωτησε  ''Ο κυριος  Χ? '' ''δωματιο 61 -εκτος οροφος ''απαντησε εκεινος .Διακριτικοτατος σκεφτηκε ...και μετα της περασε απ το νου να γυρισει αποτομα και να του ριξει μια  φαρμακερη ματιά... οχι  οτι  την  ενοιαζε.. ετσι  για πλακα.. παρ ολα αυτα  ταχυνε το βημα.. μπηκε στο ασανσερ  πατησε το 6 και ξανακοιταχτηκε στον καθρεφτη. Τι  ματαιοδοξια κι αυτη.. Μη δουμε  καθρεφτη ,κολλαμε..  Με το που βγηκε η πρωτη πορτα δεξια της ειχε το νουμερο 61. Παλι καλα που  δεν ειχε τον αριθμο 69 σκεφτηκε...   Χτυπησε .Μια  φορα. Της ανοιξε..   Με το που εκλεισε την πορτα την εγκλωβισε αναμεσα  σ εκεινον και την πορτα.  Ξεφυγε με μια κινηση  αστραπιαια.  -Καλα εισαι? ρωτησε/
-Μια  χαρα /της απαντησε.. οσο κι εσυ...(την εκοβε απο πανω ως κατω)
-Γδυσου / του ειπε δεν εχω χρονο πολυ στην διαθεση μου.
- Μη με εκνευριζεις  θαχουμε ασχημα ξεμπερδεματα
- Αυτο λεω κι εγω   ερωτα μου ...αυτο λεω ,θαχουμε ασχημα ξεμπερδεματα.... Γδυσου μωρο μου και ξαπλωσε..σου εχω μια εκπληξη...Εβγαλε την λεπτη μπεζ  καπαρτινα της  και την αφησε να πεσει στο πατωμα. εκανε να την φιλησει..
-Για μια φορα κανε οτι λεω του ειπε...ετσι για αλλαγη..
-τι βλεπω ? ολοσωμο διχτυ? και κοκκινο στριγκακι? 
-θα τα δεις καλυτερα ...μετα... του απαντησε ,,γυρνα μπρουμητα σου χρωσταω ενα μασαζ..αν θυμαμαι καλα.. Μαλλον του αρεσε  η ιδεα..και γυρισε..
Το λαδι ηταν ηδη στις χουφτα της και το αφησε να σταζει  στη ραχοκοκαλια του. Με απαλες κινησεις στην αρχη το απλωσε παντου. Και μ επιδεξιες  μετα αρχισε το μασαζ .. στην αρχη  ελαφρα και μετα με περισσοτερη πιεση . Τον ενοιωθε να χαλαρωνει. Τον κοιτουσε και λατρευε καθε ιντσα του σωματος του.  ανοιξε τα ποδια  προσεκτικα μη τον χτυπησει με το δωδεκαποντο και στηθηκε πανω του  ετσι  ωστε να μπορει  να  ''δουλευει '' πιο ανετα μα και να τον κρατα  σε ακινησια συναμα.  τα  χερια της ανεβαιναν απο την μεση του μεχρι τον αυχενα. στους ωμους  τον ενοιωθε σφιγμενο ακομα..Δεν  εισαι χαλαρος του ειπε σκυβοντας  κοντα  στ αφτι  του.. Δεν αντισταθηκε στον πειρασμο να βγαλει την ακρη της γλωσσας  της και να σχηματισει το περιγραμμα του.  Κινηθηκε κι εκανε να γυρισει εκεινος.. -Μη...βιαζεσαι..δεν  υπαρχει λογος του ειπε..
 Ειχε περασει  σχεδον μιση ωρα.. αφησε το πανω μερος του κορμιου του,και επιασε τα ποδια..απο  τα δαχτυλα μεχρι την ακρη  πανω ..αποφευγοντας επιμελως τα ...οπισθια..Αναποδα σκεφτηκε ξεκινησα ..πρωτα απ τα ακροδαχτυλα και μετα στην πλατη..ας  ειναι..θαρρω  οτι ετσι κι αλλιως και του αρεσει και το χρειαζοταν...Κουρασμενο κορμι. αγωνας ολοκληρης ζωης.. Τον αγαπουσε βαθεια μ ολο της το ειναι  εκεινη την ωρα.. εσφιξε με πεισμα τα  δοντια...σταθηκε στο πλαι του κρεβατιου.. εστρεψε τον κορμο της και με τα δυο χερια ξεκινωντας απ τους αστραγαλους ανεβαινε μεχρι τους ωμους με αργη συνεχη κινηση και με πιεση τοση οση θεωρουσε αρκετη να του παρει την κουραση. Κοιταξε το ρολοι  της.. σχεδον μια  ωρα..
- σ αρεσει ? τον ρωτησε..
-μμμμμμμμμ   ηρθε η απαντηση..
Εσκυψε ξανα και  ψιθυρισε   ..
-παω  να πλυνω τα  χερια μου κι ερχομαι.. σ  αγαπω  ..πολυ..
τραβηξε το μισο  σεντονι και τον σκεπασε  .τον φιλησε στον λαιμο.
Εμοιαζε τοσο  ηρεμος ,τοσο χαλαρος  τοσο γλυκος ..τοσο  ανθρωπινος ..οπως τοτε που τον ειδε για πρωτη φορα.. Με   γρηγορες κινησεις επιασε την καπαρντινα την φορεσε  και την τσαντα  της. Ανοιξε την πορτα και βγηκε.. Κατεβηκε απο  τις σκαλες τρεχοντας  στο ισογειο. Στην ρεσεψιον  αφησε 30  ευρω λεγοντας  στον  εμβροντητο ρεσεψιονιστ.. Για  το δωματιο 61...   καλη σας ημερα..
Καποιοι  λενε πως ολα  τελειωνουν μ ενα κροτο η ενα λυγμο..  Υπαρχουν και πραγματα που τελειωνουν  μ ενα  μασαζ   και  εξωφλουνται  λογαριασμοι...  που εκκρεμουν καιρο ..! η τουλαχιστον ετσι θα επρεπε να συμβαινει ... Ο  ηχος απο το ξυπνητηρι  την εφερε  στην πραγματικοτητα.. 7...ξημερωσε.. Να  ετοιμαστω σκεφτηκε θ αργησω παλι  ..Το  μαξιλαρι  της μουσκεμενο  ακομα απ τα  δακρυα.. Ποσο  κοιμηθηκε? και ποσο  εκλαψε?...Στην  καρεκλα της καμαρας  βρισκοταν πεταμενη  οπως -οπως  η μπεζ  καπαρντινα και τα  ψηλοτακουνα παπουτσια  της. Φορουσε ακομα το κοκκινο  στρινκ  αλλα  οχι  το  διχτυ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου