διαμαντια και μπλουζ...

διαμαντια και μπλουζ...
♥ οταν ολοι τρεχουν κατω απ τις ομπρελες,εγω θα στεκομαι κατω απ την βροχη..

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

μονο οι χτυποι της καρδιας ξερουν τα παντα... και τα ματια.. οταν παυουν να ..βλεπουν..(κ.σ.)

διανυω φαση απραξιας η μηπως ενδοσκοπησης? και τι ειναι τελικα η ενδοσκοποηση? το πρωτο σκαλι για την επανασταση?η μηπως το αλλοθι για την τεμπελια μας? αφηνω κατω το μολυβι.. ετσι κι αλλιως εχουν ειπωθει ολα και τα λεχθεντα δεν εγιναν ποτέ πραξη.. Η μηπως παλι ολα, εχουν παιχτει σ ενα καταμεστο θεατρο.. απο κωφαλαλους?.. Με παρασερνει αυτη η αεναη περιεργεια μου να κρυφακουω τους δικους σας ποθους ,τις πικρες ,τις χαρες τα παρελθοντα συμβαντα σας και τα μελλουμενα σας.Εχω πολλα να κανω ,πολλα και τιποτα.. Να πεισω και να πεισθω.. Κι υστερα ειναι που λεω ...''βαριεμαι'' ...!!!!!! ΕΙΜΑΙ καλα επομενως.. χαριν ολων Υμων.. (k.s.)
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

                                                                       ***********************


κι ηθελε τοσο να ψιθυρισει.. λογια μοναδικα και μονο δικα της ..Ηθελε τοσο.. στα ματια σαν υποτιτλοι ταινιας, ν αποτυπωνονταν τα συναισθηματα.. Τι ειναι εκεινο που φερνει στην επιφανεια την τρυφεροτητα? την αποδοχη? και τικτει το παθος? για ταξιδευτες σαν κι εμας αυτο το αστερι ,το πιο φωτεινο, ειναι μονο δικο μας..ωσπου να πεσει..Και ως την στιγμη που το ''τελος μας'' θαναι η αρχη-ευχη για καποιους αλλους.(.κ.σ.)




                                                                                    αγαπουσε τα ηλιοτροπια.. αναγνωριζε σ αυτα ενα τροπο συμπεριφορας και μια ''ιδιαζουσα'' νοοτροπια . Να στρεφεις τα ματια στον ηλιο,να σηκωνεις το κεφαλι στο φως να αμυνεσαι μπροστα στο σκοταδι..Αυτοπροστασια και πεισμα επιβιωσης ,αναγκη και διαθεση- χαρας και θερμοτητας.. Να στρεφεις το βλεμμα στο ομορφο να κλεινεις την πορτα στον κινδυνο..να αφοσιωνεσαι σ εκεινο που σε κανει ευτυχισμενο σ αυτο που σου δινει ζωη.(κ.σ)


***********************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου