διαμαντια και μπλουζ...

διαμαντια και μπλουζ...
♥ οταν ολοι τρεχουν κατω απ τις ομπρελες,εγω θα στεκομαι κατω απ την βροχη..

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

«Το λάθος αίσθημά μου,κι ο κόσμος του όλος,είναι ο σωστός μου κόσμος».

«Φταίνε βέβαια τα φρεάτια/ τόση ανθρωπότητα διοχετεύουν/ μπουκώνουν οι σχισμές». /// «Ας ανέβει η γη/ στη θέση τ  ουρανού/ σ’ αυτήν να καθρεφτίζεται ο Θεός/ γήινος, πιο καθημερινός, πιο αναγκαίος», ////////////////////////////////////////////// « Σε υπάκουσα Κύριε/ κι όσα δε μου επέτρεψες / να πω δεν τα είπα… καλά, στέρεψε κι η χολή/ ούτε μια στάλα όξος;».

Ω βλέμμα

λάθος κόσμο μου γνώρισες.
Δεν ήταν αυτός.


Ω αντίληψη


εάν ο κόσμος που μου γνώρισες εσύ
είναι ο σωστός


δεν ήταν αυτός.


Το λάθος αίσθημά μου 
κι ο κόσμος του όλος.


ειν' ο σωστός μου κόσμος.



«Ευλαβούμαι Ανάγκη/ότι εσύ έπλασες το συνεχές του κόσμου/το δωσ’ μου, το δεν έχω του/Αλλά τον έρωτα όχι, όχι εσύ Ανάγκη/ τον έρωτα τον έπλασε ο θάνατος/ από άγρια περιέργεια/να εννοήσει/τι είναι ζωή».k.δημουλά

3 σχόλια:

  1. ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΤΗΝ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ ΣΟΥ -ΣΤΩΝ ΛΑΘΩΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ- ..ΚΑΙ ΠΟΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΔΕΨΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Το λάθος αίσθημά μου κι ο κόσμος του όλος.
    ειν' ο σωστός μου κόσμος". Τελικά δεν ξέρω....είναι τα λάθη μας που αγαπάμε περισσότερο....ή τον εγωισμό μας που έχει πληγωθεί παράφορα?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν ο εγωισμος μας υπερτερουσε των λαθων που αγαπησαμε Ποιζον δεν θα επιμεναμε να ειμασταν ακομα εδω. ΣΕ κανεναν δεν αρεσει η ηττα..πολυ δε περισσοτερο σ εκεινον που εχει συνειδητοποιησει οτι η οποια ''νικη ''θα κουβαλουσε στις αποσκευες της την πολυποθητη ευτυχια την επιζητουμενη απ ολους μας. ΕΥκολη λυση ειναι για μενα ο πληγωμενος εγωισμος και παμφηνη και βολικη για ρηχους.. και ανερματιστους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή