διαμαντια και μπλουζ...

διαμαντια και μπλουζ...
♥ οταν ολοι τρεχουν κατω απ τις ομπρελες,εγω θα στεκομαι κατω απ την βροχη..

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ενας φιλος-μια παρασταση..

H ATΡΑΠΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ακολουθεί το σκοτεινό μονοπάτι του μύθου στις απαρχές του βαμπιρισμού, στην Λάμια και τους αστικούς μύθους της Ελλάδας. Είναι η ιστορία του Μανουήλ Λακκά, ενός Βυζαντινού πολεμιστή που δέχεται το κάλεσμα των πλασμάτων της νύχτας από την αγαπημένη του Θάλεια. Αλλά ο ηθικός κώδικας του Μανουήλ τον φέρνει αντιμέτωπο με την σκοτεινή υπόσταση του. Στο μονοπάτι της ιστορίας και του Χρόνου θα γνωρίσει τον έρωτα και τον πόνο, θα γίνει ο τρόμος των αντιπάλων του και θα κρατήσει μέχρι το τέλος το τρομακτικό μυστικό του. Μέχρι τη στιγμή που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Δράκωνα, τον προαιώνιο Σκοτεινό, γιο της Λάμιας και τότε η αναμέτρηση θα είναι μέχρις εσχάτων

  • .Ηθοποιός σημαίνει....

    Επάγγελμα ηθοποιός: φώτα, λάμψη, πλούσια κοστούμια, δημοσιότητα, εξώφυλλα, αυτόγραφα. Σκληρή δουλειά, πολύμηνες πρόβες, χαμηλές αποδοχές, αναζήτηση εργασίας δύο ή και τρεις φορές τον χρόνο.

    Επάγγελμα ηθοποιός: ανεργία 60%, βασικός μισθός 867 ευρώ (καθαρά 780 ευρώ), σύνταξη γύρω στα 550 ευρώ.
    •  
    • ηθοποιος....ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΟΙΕΙ ΗΘΟΣ ,ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ,ΤΣΑΛΑΚΩΝΕΤΑΙ ,ΠΟΝΑ ,ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΛΑΜΠΕΙ ΚΑΙ   ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΕΙ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΗ--ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ,ΜΑΣ ΨΥΧΑΓΩΓΕΙ ΚΑΙ ΜΑς ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου