διαμαντια και μπλουζ...

διαμαντια και μπλουζ...
♥ οταν ολοι τρεχουν κατω απ τις ομπρελες,εγω θα στεκομαι κατω απ την βροχη..

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

snowman..

σε κοιταζα στο μεσον του χειμωνα, λευκος και πανσοφος ομοιος με χιονανθρωπο.Κι ηταν τοτε που θελησα να σ αγκαλιασω σαν παιδι ...Μα στην πρωτη αχτιδα του ηλιου και στην μια και μοναδικη αγκαλια μου,μορφη αρχισες ν αλλαζεις... αποκαλυψη τρομακτικη και απογοητευτικη συναμα..Κι ηταν τοτε που ειδα...το γκριζο και το λιγο ,τοτε που ελαβε υποσταση το φτηνο υλικο της κατασκευης σου...ηταν τοτε που εμαθα πως η αγαπη αποκαλυπτει θησαυρους , μα και ξεσκεπαζει τα ''προσωπεια''. ..και τα τερατα. ...
_________________________________________________________________________________
υπαρχει ενας νομος στο συμπαν θαρρω.. να συνδεονται οι ψυχες οι ομοιες..Στην μαγικη εκεινη στιγμη που θα συναντηθουν γεννιεται ο πραγματικος και ατελευτητος ερωτας και ''καταξιωνεται'' η Αγάπη..Ψευδεις συναγερμοι συμβαινουν πολλακις..Οταν ο πραγματικος συναγερμος χτυπησει ,το αισθανεσαι απο την πρωτη στιγμη και εισαι σιγουρος πως δεν κανεις λαθος..και δεν το μετανοιωνεις ποτέ..
__________________________________________________________________________________
κατακαλοκαιρο να κλεινεις πόρτες και παραθυρα ειναι βαρβαροτητα .Να σιωπας την ωρα που τ αστερια φλυαρουν κρεμασμενα στο απεραντο, ειναι βιαιοτητα.Ν αποχωρεις χωρις ενα βλεμμα στο ολοστρογγυλο της σεληνης σχημα ,ειναι υβρις.Κατακαλοκαιρο να δακρυζεις ειναι ιεροσυλια ..και ατιμωση ...γιατι η βροχη δεν ειναι εδω να σου κρυψει το δακρυ.Κατακαλοκαιρο ειναι..και περιμενεις την αυγη να κανεις ''παραπονα'' στον ανατελλοντα ηλιο.Μετρας τις ωρες, βυθιζοντας τις αισθησεις και παραδινεσαι αμαχητι στον Μορφεα..(a-sylia)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου