διαμαντια και μπλουζ...

διαμαντια και μπλουζ...
♥ οταν ολοι τρεχουν κατω απ τις ομπρελες,εγω θα στεκομαι κατω απ την βροχη..

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ(κσ) (Μερος Β')

      Κ εκεινη αγαπουσε τους γονεις της,θα αγαπουσε στο μελλον τον ανθρωπο που θα επελεγε μεσω του υπολογιστη της και σιγουρα θα ηταν ευτυχισμενη,αφου το αγαπημενο της PC θα ανιχνευε τον πιο καταλληλο γι'αυτην.
      Με αυτες τις σκεψεις,ετοιμασε το σακο της με τα απαραιτητα που θα επερνε μαζι της στο ταξιδι.Θερμομονωτικα εσωρουχα,και τις 2 ειδικες στολες,η μια σε χρωμα κιτρινο που της πηγαινε πολυ και η αλλη κλασικο ασημι.Τελευταια στιγμη εχωσε μεσα και τα συνεργα του μακιγιαζ,αυτα που παραμενουν αναλλοιωτα στις κλιματολογικες συνθηκες του Δια.Αποχαιρετησε βιαστικα τους δικους της και ακριβως στις 9π.μ βρισκοταν στην εξωτερικη πυλη του σπιτιου,περιμενοντας το λεωφορειο που θα την πηγαινε στο σταθμο των διαστημοπλοιων.Επειδη ο ηλιος ειχε λιγες ωρες που ειχε ανατειλει,το οχημα δεν εηταν 100% φορτισμενο και εκινειτο καπως αργα,Το γεγονος την εκανε "να καθεται στα καρφια".η ωρα μεχρι να φτασουν στο σταθμο της φανηκε ατελειωτη.Επιτελους,καποια στιγμη εφτασαν.πηδηξε απο το λεωφορειο κ ετρεξε προς το μερος των συμμαθητων της που ειχαν ηδη φτασει,με ενα πλατυ χαμογελο ζωγραφισμενο στα χειλη της-ποιοι θα μας συνοδευσουν τελικα; ,ρωτησε τη φιλη της τη Μπια οταν συναντηθηκαν.
-Ο μαθηματικος,ο αστροφυσικος,ο γεωλογος,η γιατρος η Ιασιδου και αυτος ο χαζος μωρε,αυτος με τα ακαταλαβιστικα,που μας κανει μια φορα την εβδομαδα ομιλιες "Περι ανθωπου κ παρελθοντος του",απαντησε με μια εκφραση βαριεστημαρας στο προσωπο η Μπια.Και συνεχισε:Τον επεισε λεει να ερθει μαζι μας ο Κλεων,ξερεις,ο ξανθος με τα γαλανα ματια που υπερηφανευεται οτι φερει τα χαρακτηριστικα των αρχαιων Ελληνων.Αυτος που συνεχεια διαβαζει κατι σκονισμενα βιβλια,που τα βρισκει ποιος ξερει πού και μιλα συνεχεια για ηθικη και αξιες.Τωρα κουβαλησε μαζι του την Αγια Γραφη,ενα χιλιοχρονιτικο βιβλιο για να βρει λεει τι σημαινει "Μετα Χριστον",στην ημερομηνια του ετους που ζουμε.
       Η .......... δεν ειπε τιποτα,γιατι κατα βαθος συμπαθουσε τον Κλεωνα κ τον κυριο Αριστειδη,τον καθηγητη που τους μιλουσε μια φορα την εβδομαδα.Ηταν κ οι 2 διαφορετικοι απο τους υπολοιπους και ειχαν μια ευγενεια κ μια συμπεριφορα που την εβρισκε βεβαια καπως παραξενη,αλλα κατι στα λογια τους,κατι επανω τους,την εκανε να νιωθει μια ηρεμια και μια εσωτερικη γαληνη.
       Ο κυριος Αριστειδης ελεγε οτι ο ανθρωπος ειναι φτιαγμενος απο υλη αλλα κ απο πνευμα,που κι αυτο αρρωσταινει αν δεν το φροντισουμε σωστα.Για την υλη,ελεγε,υπαρχουν οι βιολογοι κ οι γιατροι,αλλα για το πνευμα φαρμακο ειναι η γνωση και η αναζητηση αληθειων,οπως η αληθεια της αγαπης,της κατανοησης,η συνειδητοποιηση των πραγματικων μας αναγκων,η υπομονη,ο σεβασμος στον πλησιον.
-Η ψυχη μας παιδια ειναι σαν ενας κηπος που αν δν τον φροντισουμε θα ξεραθει και κανενας δεν θα θελει ουτε να τον κοιταξει.Αγονος και αφροντιστος,ξερος τοπος,χωρις χρωμα,ψωρις ευωδιες.Οι αρχαιοι μας προγονοι ελεγαν........... Ο Ιησους Χριστος ελεγε..........Και τοτε,ο κυριος Αριστειδης..Δεν ελεγε............να σταματησει.........!!!!!
-Να ξεφυγετε παιδια μου απο τη μοναξια που σας προσφερει το κομπιουτερ σας,να το χρησιμοποιειτε σαν κατι χρησιμο,που ομως δεν ειναι απαραιτητα μονο αυτο ωφελημο.Ωφελημη ειναι κ η συναναστροφη μεταξυ σας,ψαξτε να βρειτε φιλους,πραγματικους φιλους,διοχετευστε αγαπη στους γυρω σας κ τοτε θα βρειτε την πραγματικη ευτυχια που ειναι πολυ διαφορετικη απο αυτη που νομιζετε οτι εχετε τωρα.
        Ειχε καλη διαθεση απεναντι του η .......... ,αλλα οσο κ αν προσπαθουσε δεν τον κατανοουσε απολυτα.Ο Κλεων ηταν ο μονος που συζητουσε μαζι του ακομα και στα διαλειμματα.Δεν ειπε τιποτα στη Μπια για το προηγουμενο βραδυ,που ξενυχτησαν με τρεις ακομα συμμαθητες τους στο σπιτι του Κλεωνα μελετωντας το χιλιοχρονιτικο βιβλιο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου