διαμαντια και μπλουζ...

διαμαντια και μπλουζ...
♥ οταν ολοι τρεχουν κατω απ τις ομπρελες,εγω θα στεκομαι κατω απ την βροχη..

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

στασεις...(σκόρπιες εδω κι εκει για σενα..)(a-sylia)KAtiana 2012

ποιος      ?   .... εκεινος ο θεος ,που απλωσε το χερι/    ...? και ποιος εκεινος, που ορισε... απο-σταση απο το αρωμα της γευσης σου?/ Ποια ανοιξη δωρο τα ανθη της εφερε?/ και ποiος χειμωνας τα μισει?   /                                 Ποση Οδυσσεια κρυβεται μεσα σε ενα ''θελω''?...////και ποση Ιθακη μεσα σε ενα, ''σ αγαπω''?                Ποσες σταγονες βροχης κατηγορουμενες ειναι, που σταθηκαν μακρυα μας?                           Και..... ποσο ενοχοι εμεις που κρατησαμε ομπρελα στο περασμα τους?                                      Ποσο πανακριβος εισαι, και  σπανιος σ΄ να κοσμο φτηνο?.. Καλουπι που εσπασ΄ ο δημιουργος, κανεις να μη σου μοιασει/ κανεις να μη.. σε αντιγραψει,,



ασμα ασματων/ και φως της ψυχης/ και ραψωδια αγγελων/ ουρανια μελωδια στον ερωτα/ και θυσια στον βωμο του.. /σκιρτα η ψυχη ,και πυρωνει το σωμα... Κατω  τον ηλιο   αυτο,... κερινα φτερα δεν εχει.. (a-sylia)
  •  
    έρωτας, βαθύς, σφοδρός, ανυπόκριτος και αμοιβαίος, οπως χρωστα να είναι πάντα  ο έρωτας... ας μην εχει αυτο το καλοκαιρι ημερομηνια ληξεως μητε και προθεσμια..αει παρων ετοιμοπολεμος και φωτεινος ειρηνιστης συναμα. Λαμπαδηδρομος σε πορεια  ανθρωπινων  ψυχων και σωματων.. προτασσει  την ρηση  ''θελω αρα μπορω''...(a-sylia)

  • χειμωνας ειναι ο καιρος που απο μενα λειπεις και καταχνια στα ματια μου μπροστα ,οι ωρες μου χωρις εσενα..ισοβιο παθος μου, χωρις την φυλακη σου,.. ανελευθερη ζω.....

  • πυρηνικη φυσικη ο ερωτας μας και λαβα το φιλι το απροσμετρητο.Στης προσμονης τα σκαλοπατια  μερες και νυχτες περιμενοντας να ρθει.. αυτο.. μαζι μ εσενα..


  • τελευταια σταση εσυ.//αφετηρια και τερμα, μιας διαδρομης, σε χωματινο δρομο.// ερημικη πορεια στον χρονο ,συνεπιβατης ουδεις. //Οδηγος που επετρεψε την επιβιβαση, χωρις αντιτιμο κανενα.///ταξιδι ονειρου με  χαρτη κανενα, μοναχα εσενα κι εμενα.. .///// χαρτογραφηση ,  στο τιμονι που κρατουν τα δικα του  τα  χερια.    Ηδονικες ταχυτητες και φρενα σπασμενα,στις καρδιες επαφιεται η ζωη...//στο δυνατο καρδιοχτυπι, προσ-δι-οριζεται η ταχυτητα, //////στο φιλι το χρωμα της ιριδας στη ματιά. ////στο μαυρο τους χρωμα επικρατει το φως και εμεις.. (a-sylia)


    κοιταξε με στα ματια και πες μου αποψε ..αληθεια....
    ΤΙ ειμαι για σενα.......(a-sylia)


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου